Seremedy splittras

Kunde inte skriva igår, då detta spreds officiellt, för pga allt som hänt senaste tiden så skulle jag bara ha skrivit saker jag skulle ångra sen!
(Visual Kei bandet And har splittrats, min bästa vän har gjort mig till världens sorgsnaste människa och hon ger mig inte svar på varför, mitt hjärta vill inte glömma killen jag gillar,)...och nu detta:
 
Igår gick det svenska Visual Kei bandet Seremedy ut med att bandet splittras. Det gör ont, speciellt då de är det ENDA bandet som har lyckats göra en skiva, (WELCOME TO OUR MADNESS), där jag lyssnar  på ALLA låtarna! <3
Inte ens the GazettE har gjort en enda skiva som jag gillar exakt alla låtarna på, och det är dom jag lyssnar mest på.
 
Jag ser stor sorg i att Seremedy har splittrats. Är klart glad att jag fick se demm live två gånger, men hade gärna sett dem fler gånger.
Jag vet att Seike, Ray, Jenziih och Linder kommer gå vidare, och jag är säker på att de kommer lyckas!
Jag är bara så ledsen att...det har gått ut för Yohio. Han har blivit känd som "grabben med fjortishög till fans" i mina ögon. Men han verkar nöjd, så... ja... Grattis!
Dessvärre hade jag hellre sett Yohio med Seremedy gänget, än som soloartiist. I hans nya skiva (BREAK the BORDER) finns det tolv låtar, jag kan lyssna på fem utav dem (och gillar två av dem som BRA).
 
Sörjer Seremedy... Sätter hopp i att band som the GazettE, Overworld, LM.C, Screw, med flera kommer fortsätta! <3
 
R.I.P SEREMEDY
 
Men till er alla fans.... Tappa inte hoppet om de här killarna. De är talangfulla! Och: STAY MAD    ... Forever!