Crestillion - 'Til The End

Hejsan!
 
I lördags.....för en vecka sedan, släppte Crestillion sin nya musikvideo för låten "Til The End"
 
Och jag tänker vara lite  tråkig/elak....och vara ärlig som vanligt: Jag gillar inte låten.
 
Jag gillar musiken, musikvideon är nice, men sång och text... Jag gillar det bara inte. Och jag vet inte varför. Att jag har problem med folk som har väldigt ljusa röster och sjunger, det vet många och jag har även nämnt det i min blogg. Men den här gången "skyller" jag inte på Petri.  I själva verket så är videon och musiken passande för Petris röst, (även för Lilo som sjunger i denna låt!) Men det här är bara ingen låt som passar mig.
 
Men det gör inget, för jagtycker att de här två killarna har och håller fast vid sin stil bra. Och jag vet att de har fans som verkligne älskar den här låten. Och det är dom man ska lyssna på istället för mitt lilla emo öra.
 
Kolla in videon:
 
 
 
Så kort och gott, Endigo från NANDA?! är i farten igen och har skapat denna video.  Och som jag skrev så tycker jag att videon och musiken passar bra ihop med sången. Helhetsbilden är bra och det söta klippet i slutet är ju bara sååå de här killarna. (Iaf bilden jag har fått av att följa dem ett tag via facebook, mm.)
Jag tycker Endigo har lyckats igen, och hoppas att snart få se något nytt.
 
Väldigt kort blogginlägg måste jag säga... Men vad fan, jag har svårt att uttrycka mig om en låt inte säger mig något.
Vill bara säga att jag önskar killarna i Crestillion lycka till, jag fortsätter förlja dem och hoppas de fortsätter utvecklas! Kör hårt! Era fans kräver det! hahah...
 
Bye bye!