Kerberas nya musikvideo - Counterpoints

Idag kunde vi se Kerberas nya musikvideo till låten Counterpoints.
Jag är som vanligt stolt över vad de här killarna kan skapa. :) Speciellt nu när även vi fans har hjälpt dem. Man känner att man inte gav dem pengar i onödan. Jobbet har gjorts och resultatet blev kanon!
 
Precis som Overworld, (när de skulle spela in musikvideon till My Reality), så har de varit igång på sidan http://www.pledgemusic.com/ där de har lagt ut saker att sälja till folk för att få pengar till att jobba fram detta.
(Jag köpte tex: En mössa av Seike och konst utav Corro. Hade gärna köpt mer om jag hade haft mer pengar! Men även det lilla jag köpte hjälpte killarna, såsomm många andra fans har köpt och hjälpt dem.)
 
Nu har vi resultatet här!
Counterpoints
http://www.youtube.com/watch?v=52oJrdLhXlE
 
 (Bild från en modevisning - där Seike visade upp sin kollektion av kläder med sitt band.)

Jag gillar att det här är något helt annat emot Inglorious. Det finns inga likheter. Det finns ju band som faller tillbaka på sina gamla musikvideos bara för att de är "fantasilösa". Men Kerbera har lagt  fram nytt material.
Jag är inte förtjust i de två robot människorna... Dom känns så tråkiga i hela videon. Men samtidigt har dom sin roll  i helheten.
Det är svårt för mig att förklara riktigt, men kort och gott: Vi kunde tagit bort någon scen med robotarna. (Eller ska jag säga "hubotar". Det kanske är därför jag inte gillar dom...!!! Dom påminner om hubotarna från "Äkta Människor" serien. Jag gillar inte den serien....) I alla fall. Om jag inte hakar upp mig på en sådan skitsak så  är det en väldigt bra musikvideo. Som sagt: de serverar nytt material. Och jag gillar det mer än vad jag ogillar resultatet!
Vill se mer utav  era verk nu!!! Men det får framtiden visa med tiden. ;)
 
Ska lägga till:
1. Corro har som sagt slutat i bandet. Det var ju väldigt tråkigt, men jag hoppas Kerbera kan hitta (/klarar sig utan) en ny gitarrist. Tills dess får coola Zave klara sig själv. Haha...
2. Kerbera har officiellt en trummis nu. Välkomen i familjen Erik! ^_^
 
Nu ska jag sova. Hoppas ni alla drömmer sött! Själv ska jag sova i min mössa jag köpte av Seike. (Värmen funkar inte hos mig, så  en mysig tröja och mössa under ett kallt täcke är mysigt!)
 
Go natt alla goa!