Plunklock & Overworld

Kunde inte skriva den 11 Maj, då vi saknade internet i huset. Men nu är jagtillbaka och tänkte skriva lite om spelningen i lördags!
 
Först ut var Overworld! <3
Som vanligt ger Overworld allt! Deras musik lyfter lokalen i luften och deras energi och glädje på scen smittar av sig till publiken!
Endigo sjöng bättre än han gjorde på Kafe 44 i Februari. Lynx var grymt snygg i sitt nyklippte hår, (okej, hon är alltid snygg.) Nikke och Kaz övervädigar publiken med sina gitarrer. Och Andie håller våra hjärtans rytmer med sina trumslag.
Overworld är ett sådant grymt gäng, och jag säger detta ofta, men jag är riktigt stolt över dem! Verkligen! De kan gå så himla långt om de bara får chansen som krävs för ett liv bland stjärnorna.  (För mig kommer de alltid finnas i mitt musikaliska hjärta.)
 
Sedan kom Plunklock!
O...M...G...! Det japanska Visual Kei bandet var awesome! Bandet består av sångaren Halo, gitarristen Seishou, bassisten Haruka och trummisen Pinky. Att se dem varhelt fantastiskt! De gav oss en riktig show på japanskt vis! Tack vare Plunklock har jag fått ny musik jag MÅSTE köpa! Deras låtar varlika underbara som  artisterna själva. Varje låt har sin personlighet kan man säga. Och med Halos starka röst ger han låtarna nytt liv när han ger allt. En riktig talang i sångbranschen! (Och äckligt snygg!!!) <3 Alla i bandet var bedårande och talangfulla, vilken gör mig och resten av publiken nöjda på alla punkterför en rikgtig lyckad kväll.
 
Jag kommer se Overworld igen på StorCon i Uppsala lördag den 29 Juni. Men jag hoppas att jag snart även får se Plunklock igen. De gav mig en kick i "inspirationscellen" (även Overworld gav mig inspiration)  så jag kundeåka hem och skriva på min roman.
Finns många artister och band man vill se live... men Overworld och Plunklock är ett måste om man är ett Rock / Visual Kei fans!
 
Tack för mig!