Kerbera - LIPSTICK TONIC

God morgon!
 
Jag vet att jag är sen ute, men jag har varit i princip utslagen... Föll av en häst i söndags och har därefter haft problem med ryggen/svanskotan och även huvudet... (Slog huvudet i marken, så har sett dubbelt på mitt högra öga, haft huvudvärk och lite illamående som har kommit och gott.)
 
Nu är jag lite på bättrings vägen... ska bara ta mig till läkaren och skaffa intyg idag, för jag kommer inte kunna tävla imorgon. (Ja, jag tävlar i hästhoppning.)
 
Men nu då... JO!
KERBERAs MUSIKVIDEO FÖR LIPSTICK TONICHAR KOMMIT UT!

Och den är SNYGG! ^^
 
Eller snygg, alla har sin bild utav den. 
Jag är en person som inte gillar sådana fester som videon utspelar sig i, men det är det som är oängen med musikvideos. Det finns ett budskap i bakgrunden, det gäller bara att hitta den. OCh då avgörs det lite extra om man gillar videon eller inte. 
Jag är ingen partypingla, jag har alltid varit den som sitter ensam i ett hörn och dricker en coca-cola i min ensamhet och sen går, för jag ser ingen anledning att sitta där och lyssna på hög musik och folk som skriker till varandra för att kunna höras över huvudtaget. Och sedan...är jag väldigt vaksam på mitt glas/flaska. 
I videon kan vi se en tjej som är lugn, ser ut att ha tråkigt...passar helt enkelt inte in i omgivningen (som jag, fast jag är mer still) och när hennes glas får en viss liten extra dos, då är festen igång. Det är lite som att folk i videon tänker YOLO. You only lives ones.
 
I helhet tycker jag att videon visar en story om hur lätt man kan falla in och ångra så mycket dagen efter. Men det får inte stoppa oss från att leva...
 
Zave och några "festliga människor". ;)
 
 
Sen måste jag säga: VAD I HELVETE ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!

Det är såå många jag har hört/sett gnälla om Seikes utseende i videon. Vad är  det med er?! Jag blir så trött på människor som inte har koll på VAD deras IDOLER STÅR för. Seike står för att alla ska accepteras. (Lite vad videon utspelar....eller hur!)
I videon kan vi alla se att det finns människor...utav alla sorters stilar här! Och det är ju det Seike står för. Folk kan se ut hur de vill, det avgör int eom det är trevliga eller smarta eller helt enkelt tvärtom. Man ska kunna gå klädd och tänka som man vill utan att bli mobbad eller liknande. Var dig själv.
 
Och att Seike har lite mustasch och en skäggstump på hakan... Jaaaa? Vad är problemet. Ärligt så tycker jag han passar i det ganska bra.
Visst, jag erkänner att jag är en av de som tycker att Seike ska vara rakad 24/7. Men samtidigt så har jag följt Seikes inlägg och sidor så pass länge nu att jag litar/tror på att han vet vadhan passar i/vad som gör honom snygg.
För erkänn: Han ÄR snygg i videon. Håret är perfekt till hans ansikte, och kläderna passar verkligen in i miljön han rör sig i.
 
Så jag fattar verkligen inte vad folk gnäller om.
Blir ni mobbade för erat utseende och börjar följa Seike för att han står upp för såna som oss som blir mobbade....varför börja mobba hans stil? DET. ÄR. SÅ. DUMT. ATT. JAG. MÅR. ILLA. AV. TANKEN.
TÄNK TILL EN GÅNG TILL!

Seike
 
Nu ska jag göra mig iordning för ett trist läkarbesök!
Och jag ska lyssna på Kerbera, Seremedy och Overworld på vägen dit! <3 HA! Lucky day!