Jag är inte imponerad Yohio. Inte på något sätt.

Detta är ett blogginlägg jag skrev på "emocore.com", och nu tänkte jag lägga ut det här för det har ändå med musik och göra. Jag har dessvärre tagit bort några rader, då det är saker som rör folk nära mig.

Mycket nöje...

 

 

Tog mig äntligen tiden och orken (det krävdes ork till det) att se hela musikvideon till Yohios låt REVOLUTION. 

Jag gillar verkligen inte den musikvideon... Liksom, visst, den har en poäng... men Nej! Yohio, ditt döda face...jag börjar tröttna på det.  Yohio kan bara ha två ansiktsuttryck: Nedstämd eller läskigt (alltid överdrivet) glad. (Nedstämd är det mesta han ser ut att vara.)


Kom igen. För ett år sen var du bara stel på scen... nu... Jag klarar inte av att han står så mycket i centrum som han gör med sitt tråkiga utseende/utstrålning. Jag gör det bara inte!
Som i  musikvideon,  (som ni kan se här: http://www.youtube.com/watch?v=n62XOdV_UN8 ),  är  barn med och så, "gud så gulligt",  men... 1, jag tycker inte låten är bra. 2. Jag har alltid tyckt att Yohio sjunger bättre på japanska, men i den här...NEJ! Låten är fortfarande inte bra, och han gör den fan sämre än på engelska! (det trodde jag inte var möjligt!) 3. Och måste det "gnistra" om Yohio så mycket? (Här har vi centrum snacket jag menade). Dra in han i den där högen med mobbade barn istället för att det ska "lysa och gnistra" om honom som om han är perfekt och inte har såna problem.  (Jag VET att det inte är så, men det ser ut/känns som det!)


Jag önskar lite att Yohio lugnade ner sig, tog sina sinnen till ro och ser efter vad han gör just nu. Han skyndar fram så han glömmer se vad han har gjort.  Han har sårat folk för det han gjort, han har tappat sig själv i ett hav av stjärnor för att slippa se mörkret omkring honom.... 

Förr gillade jag det han gjorde, och jag kan säga att jag fortfarande tycker om SKYLiMiT och HEARTBREAK HOTEL, men allt har gjort.... Jag tappar mer och mer intresse för den här personen. Speciellt respekten jag försökte ge honom för ett år sen... Det finna ingen respekt kvar i min kropp för den människan längre. Sorry, men så är fallet.  Han har visat sina stora brister och sårat folk jag ser upp till, älskar och känner... (Jag har gränser, och när han sårar folk/barn jag känner... Där går gränsen för mig, speciellt när personen i fråga säger att han accepterar allt och alla för deras åsikter och älskar barn. NEPP!) 


Sorry om ni tar illa upp som läser detta, men detta är MINA ÅSIKTER . Sen får ni säga och tycka vad ni vill.  (Komenterar ni på detta blogginlägg kommer jag inte svara, för jag tänker inte ge mig in i "Yohio är bäst diskussion" igen.)


Alla har sina åsikter! Jag har tappat den lilla respekt jag hade för Yohio. Livet går vidare


Ni som älskar Yohio och hans musik: Grattis. Jag tycker det är bra att ni stöttar honom, för han gör musik ni gillar.  Men jag drar mig ur detta nu... För på det året jag har sett han som soloartist har han gjort 2 låtar jag verkligen gillar (av hur många låtar han nu har gjort solo?)  och visat sig vara den person jag en gång trodde han var. (För ett år sen försökte jag gilla honom för att alla andra gillade honom, och jag började tycka om honom...men nu är gränsen nådd som sagt!) Han är en duktig gitarrist, och sångare...han kunde varit bättre enligt mig, och som sagt: jag tycker han sjunger bättre på japanska, men när han inte ens gör det längre...


Nu ska jag se på Overworlds musikvideos och sen ge mig ut i regnet och jobba så jag slipper tänka mer på Blondie idag.
http://www.youtube.com/watch?v=3GqVupWkDyc

http://www.youtube.com/watch?v=AOSmR0q0xo8
See ya!

 

Sorry Yohio, men det skenet jag ville ge dig har dött. Dra på dig en klänning och visa vad du kan om du tar det lugnt och blir en människa istället för en bortskämd artist som skapar trams-musik bara för att du måste. Det du gör... det är inte professionellt på något vis. Inte emot dina fans!

 (Läskigt glad!)