Bataar och Kerbera på Göta Källare

Halloj!
Igår var en jobbig dag för mig. Men tack vare några underbara människor som fick mig att le i sista stund fick allt att kännas lättare när jag körde hem ensam i natten.
 
Det var nämligen så att jag började dagen kl 5, jag vet inte varför...för jag brukar vakna 05.25 och börja jobba 05,30. Men ja, dålig sömn. Sen jobbade jag till kl 8.30, gick hem, drack kaffe, jobbade igen kl 10-13, hem och byta om, åka till Stockholm, spela in några scener för ett eventuellt projekt, och sen vid 19.10 anlände jag till Göta Källare. Jag var trött, lite hungrig och det värsta: jag var ensam. Och jag är en som mår illa av att vara ensam i liknande situationer. Jag blir lätt deprimerad och trycker ner mig själv...så mycket att jag skulle kunna börja gråta när som helst, men samtidigt är jag uppvuxen i en familj där man visar så lite känslor som möjligt öppet.
Så under konserten står jag för mig själv och ser hur kul alla andra har det. Och eftersom jag har varit svårt mobbad under hela mitt liv så ser jag mig själv som att jag bara är en "börda" för folk. Så jag söker mig inte fram till folk och frågar: "Kan jag haka på er?" Nej, det finns inte i min värld! Så det kändes tungt att folk kom fram, kramade mig, sa att det var roligt att ses och sen försvann.
Jag tog det hårt och gjorde mig så osynlig som möjligt. (var nära att jag drog innan Kerbera började spela. Men så tänkte jag att om något skulle hända mig, och jag inte sett Kerbera, mitt svenska favorit band, så skulle jag bara må dåligt av det också och känna mig dum.)
 
Tack vare att jag stannade så träffade jag Tobbe en gång till. (En super snäll kille med tatueringar som brukar stå och sälja av Kerbera tröjor. Även Royal Rxxker kläder.) Tobbe fick mig att le och tänka lite mer positivt och se att jag inte var ensam om att göra det dumma valet att gå på en konsert ensam. Tack Tobbe!
 
Senare mötte jag Seike och Natalie. Och jag kunde gå därifrån med ett lite lättare hjärta. Tobbe, Natalie och Seike. Tack för att ni fick mig att le igår kväll. <3
 
NÄ! NU SKRIVER LITE OM SPELNINGARNA!
 
Först ut...BATAAR:
 
 
Jag säger som vanligt att Bataar inte är ett band jag förljer starkt och kan allt om. Jag kan knappt någon av deras låtar... Men samtidigt tycker jag att de är ett bra live band. Jag lyssnar gärna på dem live flera gånger om.
Sjyssta låtar, killarna bjuder på sig själva, snygga kläder... Ja, de gör allt livat på scenen.
Tack Bataar, ni var super!
 
Måste bara skriva också att jag såg en tjej som stod och grät när Bataar klev upp på scenen och satte igång. Det är något av det löjligaste jag vet, men samtidigt så är det starkt å visa sina känslor för ett band. Kom ihåg att stötta era favoriter.
 
KERBERA: Ja, eftersom jag var så pass nere just då och bara försökte hålla mina känslor och tårar för min patetiska existens... Så kunde jag inte ta in musiken som jag annars gör.
 
Det enda jag såg var 4 skitsnygga killar på scen som visade upp sina talanger och gjorde en bra spelning. Jag är som sagt glad att jag stannade tills de hade spelat, och även glad för deras skull. För snart drar hela Kerbera till USA för en turné. Att de ska visa upp sig i ett annat land är hur kanon som helst! (hoppas de filmar en del och lägger ut på Youtube. Som Seremedy gjorde på sin Japan turné.)
 
 
LYCKA TILL I USA KILLAR!