BatAAr & Satsuki

Tjohoo!
 
Sitter i min ensamhet med hårinpackning, en kopp kaffe och glor på "Häxornas Tid" av/med Jan Guillou. Men kom då på att jag borde ta mig tid att skriva om spelningen förra helgen.
 
Jag vill började med att jag missade en del, pga att ag mådde sådär inombords. Känslor och tankar krånglade, och då skrev jag även mitt förra inlägg. (Om min blogg ska få dö ut eller inte.)
 
Men det jag såg var helt ok.
 
Det jag dock märkte under denna kväll var hur många falska människor det fanns under kvällen. Jag accepterar alla människors åsikter, man kan inte gilla ALLA människor och det är ok att ha en åsikt om saker.
Men när folk sitter och skriver skit om något de själva har släpat sig till är fan bara bortslösad tid.
 
Jag tycker att BatAAr har gjort ett bra val som har tagit Endigo som sångare, för han ÄR en bra sångare. Men jag själv tycker att musiken och Endigos röst många gånger krockar. De passar inte riktigt.
I låten ALWAYS DIE YOUNG är musik och sång så jävla bra kombinerade. Jag älskar låten, och tycker att den fortfarande var bra live. Dessvärre håller inte alla låtarna samma "harmoni" eller vad man ska säga.
Jag kan helt ärligt säga, jag vet inte vad alla låtarna heter,  jag var ute och rökte så jag såg inte alla låtarna framförande, (men jag hörde dem utanför eftersom spelningen var bakom väggen jag stod vid.)
 
 
 
Det är typ 50/50. Musiken och sången måste matcha, vilket de absolut inte gör  i vissa låtar.
Detta är ju som sagt min åsikt. Kanske hälften av låtarna är KANON och den andra hälften är....meh.
Tyvärr hörde jag fler klagomål från folk än peppande och hurrande. Vilket var skumt.... Men det märks att vissa människor bara säger saker för  att passa in.
   Trotts min storlek så är jag skicklig på att slingra mig i mörkret och höra vad folk säger. Och många som sagt att de i princip avskydde BatAArs framförande i ett sammanhang kunde gå till ett annat kompisgäng och säga att det var det bästa de sett på år. DETTA GÖR MIG FAN FÖRVIRRAD. Vad  tycker folk egentligen???
Varför kan inte folk bara säga rakryggat "Jag tycker så här!"
Därför har jag min blogg, för att säga vad jag egentligen tycker. Och om folk inte gillar det, säg det! Fuck it!
Jag tycker det är bättre att NÅN säger vad den TYCKER, än att säga olika saker till olika personer. Och sen fjeska som fan inför artisten/bandet.
 
Jag säger rakt ut: Endigo är en bra sångare, BatAAr är ett bra band men de kanske ska dubelkolla så att alla återna matchar sångrösten. Musiken är lättare att ändra än ens stämband.
Sen är det bra att Endigo utmanar sig och försöker nya saker. Jag stöttar det, men just nu så finns det låtar jag står över att lyssna på.
 
Det  ska bli spännnande att se vad de kommer ut med i framtiden.
 
 
FÖRRESTEN!
STORT GRATTIS TILL BATAAR SOM SKA HA MED EN LÅT I TEKKEN 7! 
Och den här låten...VREDE...Jag ser så jävla mycket fram emot att få höra hela låten. Älskar det man får höra just nu. <3
 
 
~~~~~~~
 
Dåså, SATSUKI
 
Ärligt, jag har aldrig hört talas om honom. Och när jag kollar musikvideos på youtube så undrar jag om det ens var samma person....
(Jag vart just tvungen att höra av mig till en vän som jag vet är ett Satsuki fans för att kolla att det verkligen var samma person på scen i lördags som i musikvideorna jag sett.)
 
Jag tog inga bilder då jag inte var där i början och var väldigt osäker på om man fick ta bilder eller inte.
(Vanligt rukar man få ta bilder de 2 första låtarna och inte efter dem. Men jag var och handlade dricka just då så jag tog det säkra före det osäkra och tog ingen bild. Ursäkta!!!)
 
Satsuki är tydligen en av de största, har snygga musikvideos och en jävligt bra sång röst. Men dessvärre var hans musik inget som talade för mina öron. Jag såg 3 låtar. (Och resten hörde jag från utsidan av lokalen.)
Jag är glad för de fans Satsuki har här som kom och såg honom live. Vet hur det är när man får se en av sina japanska idoler.
Själv sger jag inget om denna artist, då jag som sagt inte tyckte att det var något speciellt att höra på. Han verkar talangfull och har fans som grät över att få se honom, och det är iaf kul att se.
 
Hoppas att denna kille kommer tillbaka en dag och får sina fans att gråta av glädje igen.
 
 
 
Så!
Hoppas att min blogg duger för någon där ute. Om du som läser känner för det kan ni skriva om ett band eller artist jag borde kolla upp och kanske möjligen skriva om.
 
Så får vi se om min blogg blir kvar eller om eett inlägg om Kerbera ska få bli denna bloggs sista inlägg.