KEIOS FESTIVALEN

AllHej!
 
Jag tänkte skriva av mig lite om banden på Keios Festivalen. De spelade bara 30 minuter var, så det kommer inte att bli något uttdraget utan bara vad jag tyckte och kände rent allmänt. Alla banden körde i princip sina bästa låtar av vad jag förstod, så man kan ju inte gnälla. Eller?
 
Jag kom iväg för sent från mitt jobb i stallet, (+att jag hade en "nära döden upplevelse" vilket var spännande), så jag missade Crestillion som öppnade upp festivalen.
Jag hörde från många att Crestillion var bättreäbn vad de brukar vara på scen, vilket tycker jag att de ska ta åt sig av.  Jag som inte ens är med i något band tycker att det är kul å höra från andra att de ser utveckling på artisterna.
Kör på Crestillion!
 
 
DIE/MAY var det andra bandet ut på scen. Jag är glad att jag hann dit "bara" missade en låt...
Den största  anlednningen till att jag köpte minn biljett till Keios Festivalen var för att få se Die/May, eftersom jag älskar alla låtarna, deras stil och har inte sett dom live. Nu har jag det och man ser att de har ett  bra sammarbete på scen. Tro mig, dessa 3 killar har verkligen een charm på scenen de inte är rädda föratt visa.
Får ni chansen att se dem live...do it!
 
 
BATAAR intar scenen, och något som många ser under hela deras framträdande är hur lycklig Endigo verkar vara. Alla somm har sett Endigo förr vet att han har energi på scenen, men det var länge sedan han hade en SÅDAN energi. Det känns och låter som att han och Bataar börjar smälta samman mer och mer nu.  Framträdandet de gjorde på Keios Festivalen var betydligt bättre än det dom gjorde på Tuben i Farsta för några veckor sedan. Kul å se! Fortsätt så grabbar!
OCH LYCKA TILL PÅ ER TURN'E I JAPAN I AUGUSTI!
 
 
KERBERA gör sitt vanliga. Charmar publiken och drar in dem i sina låtar. Om det är för att Freddy "strippar" på scenen eller inte, vettifan, men det charmar inte mig iaf. Jag är där för musiken och energin de bjuder på. Ibland behöver man verkligen höra sina favoritlåtar live av fantastiska människor för att få en liten ny livsgnista. (Jag hade gråtit över något jag funderat på under pausen mellan Bataar och Kerbera, så jag behövde lyftas av ny energi.)
Alltid ett nöje att se och lyssna på er killar! Tack.
 
 
Här måste jag be om ursäkt....för jag pallade inte att kolla på DISREIGN.
Jag satt i ett hörn utanför dörren, och av det jag hörde så hörde jag ingn låt somtilltalade mig, så jag såg det inte värt att gå in i hopen med fans som försökte överrösta Yohios röst.
Så jag kan inte skriva något om detta bands uppträdande, men det är kul att ni har en sådan hop med fans. Grattis.
 
 
Sist ut...YOHIO. Jag har inte sett Yohio på scenen sen han var i Södertälje och spelade 3 låtar för att sedan sitta i 3 timmar och signera posters. Och det är sååååågra  år sedan. Efter Heartbreak i Melodifestivalen.
Kul å se att han har utvecklats på scenen. Men han låter...i princip  likadant som förut. MAn hör när hans röst är på väg  att spricka.
Men han gjorde ett helt ok framträdande, (japp, jag stod i dörren utanför fans hopen och såg i princip allt). Men något han verkligen får 3 guld stjärnor för är att han körde Sky Limit som sista låt. Jag har alltid velat höra den öåten live eftersom jag tycker att han sjunger bättre på japanska och Sky Limit är en av mina favorit låtar. OCh jag är inte ennsam om det märkte man... I princip hela publikn sjöng med genom hela låten! Det var awesome!
Men det Yohio får 5 guld stjärnor för är att plötsligt försvinner han av scenen....och när han kommer tillbaka har han hela hopen med artister som varit med och spelat under dagen. Och de allihopa avslutar Sky Limit på bästa tänkbara sätt. Alla artisterna på scenen och själva publiken...vi alla fick väggarna att skaka när alla sjöng med i Sky Limit och avslutade därmed Keios Festivalen.
 
 
I det stora hela så säger jag såhär, bra val av band. Och jag träffade många vänner och trevliga människor. <3
 
Spelordningen av banden var bra men idiotiskt på ett ställe. (Ni som var där kan nog gissa vilket jag menar.)
 
Dörrvakterna och ordningsvakterna var så irriterande då de ALLA sa olika saker om ALLT!
t.ex: I ena stunden får du ta med vattenflaska in, men då ska den vara i väskan i garderoben. I nästa stund får den inte komma med in alls utan måste drickas/hällas ut. Och i tredje stunden sitter det folk och äter ur medtagna matlådor och vatten flaskor. (Det  fanns stunden många av oss ville säga alla vakterna/arbetarna vad vi egentligen tyckte om dem, men då hade vi säkert blivit utsängda...för en "utbildad" vakt kan väl aldrig  ha fel. *suck*
Det var fler saker som de sa/gjorde så man bara ville slå vakterna. Men det här var det som var det som många diskuterade mest.
 
Sen det största minuset av alla: Det fanns INGEN info om att M&G skulle kosta 50 kr. Det fick folk veta när  de kom dit! Och det är så jävla lågt.
(Jag var som sagt inte där eftersom M&G var innan Crestillion spelade/medans jag jobbade. Men det var mååååånga som klagade på detta.)
 
 
STORT TACK TILL ALLA!