NärCon och NANDA?! EMPIRE

Ciao allihopa!
 
Jag skulle ha skrivit igår, men jag kom inte hem och kunde sätta mig i lugn och ro för att skriva förrän vid 23:30, och då var jag så sjukt trött så jag visste inte ens vad jag skulle skriva. Men här är vi! Jag har två bitar vattenmelon att njuta av också! <3
 
Så! Here we go:
Jag hade för typ en månad sen (/lite längre sen) lovat snälla Domyoji att jag skulle skjutsa  honom och några till från G-Host gänget till NärCon. Så när den här dagen kom var det bara att jobba på som tusan på morgonen så att jag kunde komma iväg och hämta killarna.
Hade det jätte mysigt/trevligt/roligt i bilen mellan Stockholm och Linköping med Domyoji och Yoru. (Jag som inte kände Yoru så bra förut, så känns det toppen att han är lika snäll som jag alltid har sett han som.) :) Hehe...
Vi plockade även upp Wesley på vägen.  ^^ Jätte rar kille. (Min engelska suger, så jag pratade inte mycket med honom. :( Men han verkade förstående när jag försökte förklara att jag skäms när jag inte finner ord på engelska och blir då ännu sämre och osäker.)
 
Väl på NärCon fick vi stressa runt lite så killarna kom på plats. Men det var så skönt att vara framme och träffa lite fina människor! Mickela, Kellie, mf...
 
Söta Mickela och jag.
 
Ja, just ja! Vi hämtade senare även upp Daniel så hela G-Host gänget var samlat för den här helgen! Great!
Vi tillbringade några timmar där tillsammans. Men sen när killarna drog igång med att arbeta på riktigt fick vi dra oss undan, och jag bestämde mig för att åka hem. Klockan var nära tolv på natten och jag hade två timmar hem...kom i säng kl 01:50. (Glad att jag fick sova nästan 3 timmar hemma. För klockan 05:00 fick jag gå upp igen å hämta pappa på tågstationen 05:30. Och sen jobba hemma hela lördagen.)
 
Söndagen tillbringades i stallet, bilen, NärCon, bilen och stallet. haha... Började dagen 05:30 och somnade vid ett tiden.
Men är jätteglad  att jag fick komma iväg lite med underbara människor och shoppa lite. Känns bra att ha varit på NärCon. Nu är man en i "gänget". Konvent gänget liksom. Haha...
 
Kellie skulle ta bilder....så  jag tog smygbilder också! ;) Wesley, Domyoji och Daniel = G-Host
 
Hallå där!
Glöm inte:  Endigo från Overworld och Kitcha från Crestillion har hållit på med lite saker och ting här!
 
I lördag slängde de ut en musikvideo som var riktigt mysig till en nice låt. Ni borde verkligen spana in den här videon. Och efteråt kan ni alla springa runt och skrika NANDA?! åt Varandra för skojjs skull! ;)
 
Endigo
 
Det jag gillar mest med den här musikvideon, det är självklart ljuset/skenet. Men också: samspelet mellan Endigo och Kitcha. Ni som följer dem båda, eller det räcker med en utav dem, så märker ni  säkert att de hänger en del ihop, skämtar, spelar och annat som bra vänner gör.
Men den här vänskapen verkar gå längre. (Jag pratar inte om sexuella scener nu.) De ni läser på Emocore, Facebook, mm... mellan de här killarna kan vara riktigt lustigt att läsa ibland.
Det ger oss ju en bild utav dem.
Men i den här videon tycker jag att vi får se en skymt utav deras äkta vänskap. De kommer verkligen bra överrens, jobbar bra med sina röster ihop och visar verkligen ett bra resultat till oss fans. Och det gör mig verkligen glad.
Vänner är något utav det viktigaste vi har i livet. Tänk så mycket man kan göra tillsammans. Bara skapa en tjusig musikvideo, nice låt och locka fram det bästa utav varandra.
 
Jag  ser fram emot fler såna här påhitt. ;) Hehe...
 
Kitcha och Endigo