V.I.P - BOYS (feat Endigo)

Nu kör vi på nästa grej som hände för evigheter sedan.
 
Härnäst: V.I.P
 
Som många vet nu så har ju V.I.P släppt en ny musikvideo, som Endigo har gjort. Den förra var  We are one och var en snygg video filmad i Stockholm -(mest runt/i Gamla stan).
 
Den här låten, BOYS, har sina likheter md den förra musikvideon.
Personligen tycker jag att We are One är bättre än BOYS. Musik och sångmässigt. Och även om den är inspelad på  kvällen så har den mer färg och effekter än vad BOYS musikvideo har.
 
Tillexempel, om ni har sett båda videorna så finns det en sak som återkommer. De snygga "hacken" och lit "snö". (Nej, jag vet inget bättr ord för det.) I We are One är det lite utspritt i hela videon. I BOYS sker  det endast framför green screen mot slutet.
Jag säger inte att videon är dålig, jag säger bara att den är lite små tråkig. Tror det mest bror på färgerna.  Den kunde lika bra varit grå typ. Ljuset är dock väldigt fint videon, så det hade förmodligen inte blivit lika bra i grått.
Så, kort och gott; BOYS musikvideo är nice. Men inte lika snygg som We are One.
 
Vill ni själva tycka och tänka? Kolla in videosarna:
 
Och för er som inte gillar musikvideos, lyssna på låtarna. Speciellt BOYS, då vi har en talangfull, svensk kille med här. Musikvidons skapare, Endigo, har satt sina toner i låten.
Jag tycker själv att det är en bra balans mellan V.I.P och Endigo. De borde göra fleer låtar ihop.
 
V.I.P som har en något hes stämma med kling i rösten och Endigos energirika som bombar refrängen.
 
Det gör BOYS till en häftig låt. De båda sångarnas energi och olika toner.