Overworld spelade i Huset i Huddinge

Som vanligt är det jättekul att se Overworld på scen. Det känns som att de blir galnare, bättre och skapar sig nya vägar till framgång. 
 
Jag och min vän Siiia stannade till vid ICA innan spelningen, för jag ville köpa något till bandet. Det slutade med att de fick en godispåse att dela.
De fick den för att gratta till framgångarna, deras nya singel som släppts och bara som tack för att dom finns. För säga vad man vill, men underbart trevliga och snälla är dom allihop. <3 Plus, kramgoa som tusan! XD
 
Den nya singeln, Final Destination: http://www.youtube.com/watch?v=J3u_hwbPgA4
 
Overworld bjöd som vanligt på en galen show, och jag trivdes som vanligt att höra dem, känna deras rytm och låta dem alla fylla mina sinnen med musik, glädje och lite inspiration till skrivandet/livet.
(Snart kanske jag kan ta fram mina berättelser och skriva vidare på dem.)
 
Hela vägen hem lyssnade jag bara på Overworld låtar.
Eftersom jag blir så glad för dessa människor och deras verk så vill man ju inte att kvällen tar slut...då får man nöja sig med skivorna och sjunga i bilen, där ingen hör min kråk-röst. haha
Live musik är något av det bästa, och Overworld kommer jag självklart se om och om igen! Stötta de som får mig att må bra helt enkelt! Precis som jag stöttar mina vänner. :)
 
Nu är klockan över ett på natten...tack och lov att vi ställer tillbaka tiden i natt så jag får en timme extra på mig trotts den sena timmen! Sov så gott!
 
 
Det är så fruktansvärt underbart kul å se dem utvecklas som band och människor.