Kerbera - Inglorious

Blev bjuden på fika av mina vänner Malin och Jessi... Så jag satt i skogen när jag får ett Kik meddelande av min killkompis Jimmy: "Nu har man hört Inglorious :3 Duktiga pojkar dom är :D"
Min reaktion i huvudet: "WHAT! HAR KERBERA SLÄPPT SIN MUSIKVIDEO OCH JAG ÄR INTE HEMMA MED FUNGERANE NÄTVERK!"

Nu, några timmar senare är  jag hemma  och har slagit mig till ro. Jag vet hur melodin går, jag kommer ihåg lite vad texten handlar om (efter tjuvlyssnandet på Plattan för några veckor sen) så jag längtar bara efter att få höra allt ordentligt och se vad för "galenskaper" Kerbera har hittat på till sin musikvideo.  

.......

......................

Jag är inte förvånad. Och jag är  sjukt nöjd med hur allt är gjort. Musiken, stilen, mörker som möter ljus...och så  såklart; allas talanger. 
Att Seike är en kille med en underbar sångröst, det vet många. ;) Jag har aldrig sett vad Corro, Zave och Freddy kan förr. Men jag gillar deras stilar....starkt.

(måste bara säga att jag älskar Seikes grymma leende man kan se snabbt i slutet. Verkligen ett "Joker" smile som säger "come and play"...in an evil way. <3

Se den och säg vad ni själva tycker. Jag kan i alla fall säga att jag ser fram emot att se Kerbera live! 
Seike vet jag är bra på scen, så jag är grymt nyfiken på hur de andra killarna är. :3 Längtar tills deras turné tar sin början. 

http://www.youtube.com/watch?v=jRBTSCigLsY

All kärlek och lyckoönskningar till Kerbera. Jag vet att ni kan lyckas om ni bara ger er fan på det. <3
Och tack för en grym musikvideo. Kommer lyssna på den hela vägen upp till Stockholm ikväll när jag och tjejerna ska se på Spanska riskolan i Globen. 


(Har säkert glömt något, men jag är så glad att musikvideon blev så bra som jag hoppats på så jag tänker bara på den just nu.) XD