SEIKE och ROYAL RXXKER

Som jag nämt i tidigare inlägg är ju att jag träffade Seike i helgen. Och jag kan säga att han gör mig glad varje gång jag ser honom, (även om han inte ens kollar på mig), men att snacka med honom var guld värd. Varför? Jo, Seike är en person jag alltid hittar lite inspiration ifrån. Han är min största inspirationskälla! Jag ser upp till han som fan och är imponeraaad av allt han gör.
Hur det kommer sig... ja, jag vet inte. ;D haha
Nej, men första gången jag såg han var i Seremedys musikvideo för No Escape. Och jag blev störtkär i hans utseende och röst. Min första tanke var typ: "Sikken kille! Han är verkligen sig själv. Och jääävlar vilken snygg stil! I like him."
 
Musikvideon:
 
Efter bara några veckor skulle jag och KaiPon se Seremedy live i Stockholm. Jag hade köpt en biljett, men hade även vunnit en utav Seremedy. I mailet där det stod att jag vunnit biljetten stod det "mer info inom kort". En dag innan spelningen har jag lite panik, jag har nämligen lovat bort min köpta biljett till en kompis och inte fått någon info från Seremedy. (Jag skriver till Jenziih, Seremedys basist, men får inget svar.) Paniken stiger...!
Tar mig modet och skriver till Seike hur läget är. Varav han skriver att han bara vill ha mitt namn så skriver han upp mig på gästlistan.
Blev sååå glad för hans trevliga och snabba svar! <3
 
Efter spelningen dagen efter, vid signeringen fick jag en kram och tackade honom för hjälpen.
Seike: "Inga problem. Klart jag hjälper dig."
... Trevligare kille får man leta efter! Dessutom har Seike en sådan energi på scen så man blir extra glad! (Tyckte alla var awesome den kvällen, utom Yohio..jag menar, kom igen, du kan väl göra något mer än att se deprimerad ut och snurra på ett ställe. Seike och Ray (gitarrist) rörde iaf på sig hela tiden och var med publiken. Fick oss att ha kul!)
 
Smygbild på Seike på StorCon. (Håll med om att det leendet är underbart.) ;)
 
Men vi får inte glömma att Seike är en människa.
Han har som många andra, problem i livet, känslor, jobbar och kämpar och lever sitt liv. Och det är det som gör mig så "stolt" över honom. Han vågar visa känslor! Är han glad, generad, arg eller ledsen så visar han det.
Dessutom...han tar hand om sina fans på ett professionellt och fint sätt. (För varje individ liksom.)
 
I helgen var min ridelev Ebba på StorCon. Det enda hon drömde om var att få träffa Seike. Hon vet vad jag har sagt om honom, vad han betyder för mitt skrivande...och hon är säkert lite småförtjust i honom. (Ni minns väl själva hur det var när man var 12 år och började se upp till folk. Man blev lite småkär i sin idol.)
Ebba hade tydligen stått i kö länge för att få köpa en affisch och träffa Seike, men hon hade släppt folk före bara för att hon var blyg och ville dra ut på tiden. (Jag känner igen mig i det där...) Det var först när jag kom och sa "Kom igen nu!" och Seike bara: "Kom du. Jag är inte farlig." och log. (Tror Ebbas hjärta smälte då, för i nästa sekund stod hon där, röd om kinderna och jag tror aldrig jag har sett henne gladare.) <3
 
Ebba och Seike. <3

Försäljning? Japp!
Seike har ju dragit sig in i kläd-branschen! Ni minns var jag skrev om att jag gillaar hans stil...? Det gäller ans kläder också!
Tyvärr hade det blivit någon miss, så typ hela hans kollektion hade blivit kvar i Thailand. Så på en vecka hade han och hans vänner/arbetskollegor rivit ihop några tröjor de designat så de hade något att sälja på StorCon.
Och det säger jag... Att om de tröjorna, som de fick fixa snabbt på en vecka, var sååå snygga och coola... Vänta bara tills vi får se den riktiga kollektionen! Jag menar det! Tröjorna var så grymt snygga! (Jag köpte 3 stycken. Woops!) ;D
ROYAL RXXKER heter märket och Seike sa att hans online shop kommer förmodligen öppnas i augusti. (Lääääängtar!) Seriöst, jag kommer förmodligen att handla nästan alla mina nya framtida kläder där om Seike fortsätter som han gör. De är sjukt vad duktig Seike är på sin stil! *tummar upp och massa kramar till den killen*
 
Det finns även designade mobilskal! De är ursnygga! Vill ha typ 3 stycken utav dem, men jag har inte någon iPhone... :( (Bara en dum Samsung Galaxy S II) Men hade jag en iPhone hade jag köpt ett skal direkt!
 
Jag, Linnea, Seike, Mickela och KaiPon. (Vi tjejer har just köpt varsin tröja av Seike. Kul att alla köpte samma.) ;D

Som många vet cosplayade jag som Seike under StorCon. Varför? Jo, jag och KaiPon hade kommit överrens om det efter vi sett Seremedy live förra året. Kände mig ärligt lite dum, eftersom inget jag hade på mig eller hur jag är är i närheten av hur Seike är.
Han är snygg för han är sig själv. Han är grym för att han är själv. Han är många häftiga saker, för att han just är sig själv. Ingen cosplayare eller skådespelare kan vara honom bättre än han gör sig själv.
Men samtidigt skulle nog många prova att vara han för en dag... För jag är ovan vid att vara populär, men under och efter StorCon har folk, bokstavligt talat, jagat mig lite. Fick fler kramar än jag får på typ ett år på 2 dagar genom att cosplaya som Seike. Nya vänner på facebook, instagram, twitter, emocore och även dayviews.
Det folk mest skriver är hur cool de tycker jag är. (Tusen tack hörrni! <3 Men jag är inte cool. Bara...udda.) Sen har jag fått 3 meddelande som låter liknande: "Är du vän med Seike? Kan inte du be honom bli vän med Yohio igen? Snääälla!"
Där känner jag lite... Släpp det där! Vad som hänt mellan Seike och Yohio är något mellan dem! Sluta jaga Seike för det! Han står för  rätt saker och kan inte vänner acceptera saker och ting och tala sanning, varför då umgås?
Alla som tjatar om detta, vet ni vad jag tycker? Jag tycker ni fans beter er som tjatiga föräldrar som tvingar er att följa med på släktmiddag och tvingar er att umgås med den jobbiga kusinen som lägger julgröt i era skor varje år!
Släpp det! Det är historia! Vänner kommer och går! Men livet fortsätter och man hittar nya, kanske bättre vänner.
 
Det jag skulle komma till var: Jag gick två dagar i Seikes skor och blev lite kändis då jag cosplayade som honom. Jag kan tänka mig att han har det 90 gånger värre/bättre!
(Värre: Han får knappt någon fritid... Det skrivs och mailas till han varje dag. (min instagram höll på att ta livet av min mobil efter Seike taggat mig i en bild.) Vill inte ha han utbränt!
Bättre: Det finns folk som älskar det han gör och den han är så de vill ha kontakt och träffa just honom.)
 
Men jag vet att han har bra vänner som stöttar honom, så som jag ser det...ALLT är möjligt för honom! n
 
Det finns mycket att säga om denna fina person... jag har förmodligen inte ens skrivit hälften. Kan bara säga att jag hoppas jag får chansen att träffa Seike igen och att han aldrig förändras.
(Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva...min hjärna är halvdöd för jag ligger sjuk. Men det var kul/skönt att få detta skrivet.)
 
Så, till er alla som vill stötta Seike: stay MAD!