Kerbera i Linköping

God morgon!
 Tänkte skriva av mig lite innan jag somnar om några timmar...
 
Jag var i Linköping igår. Det var int eplanerat, då jag först bara skulle dit och se Kerbera spela. Kändes inte värt att åka 2 timmar för att se ett band man sett flera gånger. (Men samtidigit ville jag se dem, för jag får lite inspiration för att leva vidare och aktivera mig. Kerbera är mitt lilla lyckopiller.)
Men så fick jag den glada nyheten att Mickela och Kellie skulle dit. Det är två kompisar jag typ bara träffar på konvent och konserter. (Sist vi sågs var på Seremedys last live.)
 
Efter vi träffat varandra drog vi och åt mat. Mums!
Sen satte vi oss i min bil i en halvtimme. Kellie laddade sin mobil, Mickela fixade sitt hår och jag sminkade om mig helt.
 
 
Sen hängde vi på Arbis i flera  timmar och träffade massa nya roliga människor. Det var super kul.
 
När de två banden innan Kerbera hade spelat klart gjorde vi oss beredda på det bästa. (Banden innan var inte för mig...så minns knappt vad de hette.
 
Blev så glad över att jag åkte på detta. Fick höra några nya låtar som Kerbera släpper snart. <3 De lät bra. Jag ser fram emot det.
Sen hade jag ett leende på läpparna som kändes så bra. Precis då fick Seike och jag ögonkontakt. Varav han kliver över scenen och vi tar varandra i hand. (Kändes som en lite "kamratskap" hand tag. Samtidigt kände man att några ögon brände i nacken på mig. Och jag tänkte bara: "Lugna er tjejer. Han kommer sträcka ut handen till er också. Han är mer professionell än nån av oss andra här inne."
Sen stod jag och Kellie och sjöng med i nästan varje låt. <3  Mådde såååå bra.
 
 
Efteråt var det kramar, signering, foto, Mickela blev interjuvad... Sikken kväll. <3
 
Fick ett litet lyft och en kick som vanligt, och mådde bra hela vägen hem! (Jag hade ju 2 timmars körning hem... Lämnade Linköping 23.30. Så jag var hemma först 01.30. 3 timmars sömn senare stod jag redo i stallet för att jobba.)
 
Hela vägen hem lyssnade jag på Kerbera och Seremedy.
Seriöst... Om man lyssnar på en låt på mobilen, (via headsetet), och tänker: "Åh! Den här måste jag komma ihåg att lägga in på datorn så jag kan få in den i mobilen." Hur jävla trött är man då?!?!!?!?! XD hahaha...
 
Jjaja, jag kom hem helskinnad och ska snart ge mig ut i skogen igen. 
 
Tack för en grym kväll alla glada! <3