Endigo lämnar Overworld - blir hatad

Jag blir fan besviken på folk som påstår att de stöttar sin idol, och sen när något händer ska personen i fråga halshuggas genom vidriga kommentarer, mm.
 
Seriöst, jag har sett några små saker på näter om vad folk skriver angående Endigos utal om att ha lämnat Overworld. 
 
Det är liksom.... så sjukt jävla dumt! Ursäkta språket, men jag blir fan trött på människor som inte har något vett i huvudet, utan börjar smutskasta den som "har gjort fel" enligt er! 
 
Kom igen! Tror ni inte att jag är ledsen för att Endigo lämnat Overworld?  Jag är skit ledsen. 
Jag har alltid varit kräsen när det gäller svensk musik. Fanns INGET band jag verkligen gillade och följde. Tack vare KaiPon fick jag chansen att känna till Seremedy. Under Seremedy konserten fick KaiPon syn på 2 killar hon kände igen: Andie och Endigo.  Vilket ledde till att hon började prata om dom och även en kort stund MED dom. 
Ett tag senare fick jag veta att de hade en spelning på gång, vilket mitt nyfikna sinne ville kolla upp. 
 
Jag var inte jätte imponerad av konserten, genom att jag knappt hörde vad Endigo sjöng. Men jag njöt av musiken, de nya vänner jag hade hittat i publiken och att kvällens konsert var värd att åka två timmar och gå vilse för. 
 
Overworlds musikvideo för Until we're dead kom ut och jag fick chansen att se dom igen. Vilket var en mer lyckad konsert och jag blev fast. Efter Seremedy var Overworld mitt absoluta favorit band.  
Sen splittrades Seremedy....och jag lyssnade konstant på Overworld i minst en veckas tid. 
 
Efter allt detta så har Overworld betytt massor för mig. De har givit mig inspiration,  hopp om livet och de har även varit som vänner för mig ibland, vilket har betytt mycket i svåra tider då musiken har hållit min svarta natthimmel öppen för små ljus av hopp. 
 
 
Så, ja! Jag är ledsen att Endigo inte ska sjunga mer. 
Men det betyder inte att han är död! Inte heller att Overworld har gått förlorat! 
Jag lägger tro och hopp om att Overworld reser sig igen och visar nya sidor utan att folk trycker ner dem för en eventuellt en ny sångare. 
 
Och Endigo har sin framtid kvar han också. Killen har NANDA?!, talang för musikvideos, stilig och extremt snäll. 
(Alla i Overworld är också sjukt snälla och goa.)
 
Så... hörrni: Sluta kasta skit på någon bara för att hen lyssnar till sitt hjärta. 
Tänk på att allt kan ha hänt. Något som gör att Endigo kanske inte känner sig hemma i Overworld eller så. Och då låter det ju jävligt dumt att försöka TVINGA han in i något han inte kan jobba med. Det är som att tvinga en nötallergiker att äta en jordnötssmörs macka för fan! Det kan inte sluta bra. Det GER inga bra resultat!  
 
 
Så...SLUTA GNÄLL och se till att tänka igen saker och ting innan ni kastar ruttna ägg genom datorskärmen på en som bara försöker leva SITT liv. 
 
 
Egentligen vill jag skriva mera, men eftersom VISSA har ett jobb och inte har all tid i världen att skriva skit om andra så får jag nöja mig med det här. 
 
Tack för läsningen! Hej!