DISREIGN - UNTIL THE FADE

Ciao!
 
Känner mig hedrad över att några människor har skrivit till mig för att fråga om jag ska skriva om DISREIGN´s nya musikvideo. Deras debut liksom.
Det roligaste är att efter bandets namn är lite knepigt att uttala om amn är sämst på engelska....så  gör skapar det problem för Yohio fans. Serieöst, jag gick på stan en dag och hörde ett par tjejer (jag gissar på 11-13 år gamla) och deras samtal var bara guld. XD
 
Flicka A: "Ni vet det dä nya bandet Yohio är med i."
Alla: "Ja!"
Flicka B: "Han är så läskig med samtidigt snygg i videon de la upp på youtube."
Flicka A: "Ja jag vet, men vad heter hans band?"
Flicka C: "Det var något på D.... Men visst är videon kuslig?! Jag trodde inte han gjorde så mörka videos."
Flicka B: "Jag tror Yohio ville göra något nytt." (Här tänker jag: Shit, har de inte sett Seremedys video för No Escape....? Sikka fans.)"Och jag tycker bandet är  bra. Vad tänker du på?"
Flcika A: "Jag försöker komma ihåg vad bandet heter..."
Flcika B: "Äh! Vi kan bara säga Yohios band, vi vet ju vd vi pratar om."
 
Jag blev så  sne på ungarna, men samtidigt glad. Glad att de vet vad de gillar, irriterad över hur jävla ointresserade de är i sin "dröm prings" projekt.
 
Ni som inte sett videon,ta tid fför att kolla på  den:
 
 
Vad tycke rjag då?
Jo jag gillar musiken. Det är musik som passar mig, och den passar verkligen till videon. Om jag var regissör så hade jag lätt gjort videos som liknar denna! Så mörk och snyggt gjord!
Kostymerna, sminkningen och omgivningen smälter samman. Och att se Yohio som...ja...a psycho (?)... är något av det bättre jag har sett. Under de åren jag har följt honom så känns det som att han har hittat något som passar. Förut har jag bara bett honom dra på sig en klänning igen, men om han fortsätter med skumma linser, mystiskt yttre och stiligt hår....KÖR HÅRT!
 
Kul att se Jenziih aktiv igen. Jag har bara sett honom med Seremedy ochh som Yohios frisör. Se hans talang i en video igen är riktigt nice!
 

Yohio får även ett plus i att man knappt hör hans sång. De första orden i hela låten är som att viska i vinden, musiken överröstar honom jättefint. (Tror inte det är meningen, men I dont care.)
Jag som fortfarande tyckeratt Yohio passar bättre bakom en gitarr än bakom en mic,tycker att han gör ett bra jobb. Han sjunger/viskar mystiskt genom halva låten, och där emellan growlar han lite och höjer tonen. Vi vet alla att han är basfiguren (den alla har koll på), men jjag tycker att de har balanserat videon bra. Det är inte bild på Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio, efter, Jenziih, efter Yohio, efter Yohio, efter Yohio....
Utan HELA bandet är med. Tack för det!
 
Dessa plus jag har skrivit här gör att jag fakktiskt gillar videon och låten. Det är inget jag skulle slåt på och slyssna på 10 gånger om dagen, men kanske 7 gånger i veckan.
Grattis till DISREIGN som slängde ut en fin debut på youtube 8 maj.