StorCon 2014 - Overworld

Halli-Hallå!
 
Igår kom man hem från Storvreta! Där har man hängt sen i fredags för att umgås med vännerna på StorCon.
Har haft det både roligt och jobbigt. (Det jobbiga var mest att gå runt... fick massa ont i fötterna.)
Ja, jag har i alla fall träffat nya härliga människor och haft roligt/trevligt med mina vänner. Ångrar inte att ja gåkte, även om jag är extremt trött idag. haha...
 
Nej, men jag tänkte skriva lite om fredagen idag...
Jag började dagen kl 05:30, jobbade hemma i stallet för att hinna med så mycket som möjlit innan klockan 11. För att klockan 11 gick jag hem för att packa det sista jag skulle ha med mig, tvätta mig och klä mig inför den lilla resan norrut. Kom lite sent iväg, men det var ingen fara på taket.
Mötte upp mina härliga vänner Myaki, Tess, Danja och hennes kille Jesper i Uppsala på  vandrarhemmet v skulle bo på.
Det var ett jättefint och mysig vandrarhem måste jag säga! Frukosten var bra och sängarna var myyyysiga! (Ville seriöst sno med min säng hem varje morgon jag vaknade.) Om jag ska sova några dagar någon mer gång i Uppsala ska jag garanterat bo där!
http://hotellcentralstation.se/
 
Vi bosatte oss lite i vårat mysiga (lite trånga) rum. (Vi var ju ändå 6 pers.) Och sen begav vi oss emot StorCon.
 
Träffade massa nya underbara människor. Här är två utav dem. Kellie och Yoru. (Yoru har man träffat förr, men han är så snell.)
 
Gick runt och såg oss omkring så vi hittade allt på området. Hittade fler människor som bara ville  kramas massa. Mys! Och senare skulle Overworld upp på scenen.
 
Jag fick ju förresten hem min nya videokamera för ungefär en vecka sen, så jag har filmat lite! Försöker just nu ladda ner ett videoredigera program till dator, men det går segt.... Jag är sämst på det här. Skriva kan jag någelunda, men själva tekniken i datorn... meh!
Vi får se om jag klarar av att fixa till något och lägga ut på youtube. :)
 
Filmade lite utav Overworlds framträdande... ;)
 
Typ enda bilden som inte blev så farligt suddig....då vänder sig Lynx om! :/
 
Innan jag åkte till StorCon hade jag tittat lite på klipp från förra året och även läst mitt blogginlägg från förra året.
Och jag blir så glad. Overworld växer som band, de har nytt material som är så jävla skitbra! Längtar bara mer och mer efter den nya musikvideon de ska komma ut med snart. (Hört lite av de nya låtarna i helgen. ;) Vill ha min skiva!)
Fast det jag älskar mest med det här bandet... det är deras anda. Jag får en sådan energi och pepp gnista i mig. Alltid! Så snälla, talangfullan och framför allt: mänskliga.
Jag är självklart lika rädd som vanligt att vara i vägen och vara "den där jobbiga människan", så jag håller mig alltid undan lite extra när folksamlingar samlar sig runt det här fina gänget.
Ah! Glider från ämnet! *suck* Jaja, jag hoppas de spelar någonstans i närheten snart igen. Vill känna den där härliga livslustkänslan som Overworlds musik och sångtext kan ge mig.
Kompis: "Sachiyo... knarkar du?"
Jag: "Ja för fan! Musik är en stark dos om man har hittat något man verkligen gillar! Hahaha...."
 
Just ja!
Overworld ska ju ge ut en ny musikvideo!
Om ni vill hjälpa till så att det är möjligt för dem att göra det så kan ni gå in på
Där kan ni förbeställa nya sigeln och beställa hem lite annat sått och gott. Jag och måånga andra fans hoppas verkligen att detta går igenom och att vi kan få se en lika snygg musikvideo till "BRING DOWN THE SKY" som vi har fått se till "MY REALITY".
 
Och/eller kolla  in deras video så ni fattar ifall ja gär otydlig...som vanligt.
http://youtu.be/jirMJ1o-8GA
 
Rock on! Tack för ännu en grym spelning Overworld!