NANDA?! och V.I.P

Go kväll!
 
Ikväll var jag då iväg till Farsta och såg NANDA?! och V.I.P!
Det var så kul. Träffade nya och "gamla" vänner. (Kan knappt säga gamla då några av dem har jag fått i år. Haha..)
 
Men iaf, NANDA var först ut. .
Jag vill först säga, det ärsvårt att fota dehär killarna. Man har dom aldrig på ett och sama ställe två gånger. hahaha... Endigo farer fram och tillbaka och Kitcha studsar runt som en studdsboll. Det är så härligt å se.
 
Vi ett tillfälle, (till Endigos låt KICKOFF) bjöd killarna på ett litet bollspel på scenen. Jag hade turen att se i tid att en boll var på väg ut, så la huvudet åt sidan, och ögonblicket senare kände jag draget förbi mitt vänstra öra. Det är en bra ide att leka runt med bollar och bjuda på lite galenskaper på scen, så jag gnäller inte. Men jag tycker så synd om dom som ät bollräddd och då höll mer koll på bollarna på scenen än själva framträdandet/musiken.
 
Vi som följt NANDA ett tag nu vet ju alla hur kul/galna de här killarna kan vara på scenen. *blink blink*
 
Sen mmåste jag nämna att det var kul  att se Kitcha framföra sin låt STILL ALIVE. Att han och Endigo har kul som NANDA och blir mer seriösa med sina egna låtar är ingen nyhet. Men jag såg ikväll att Kitcha såg mer stolt ut nät han började sjunga på STILL ALIVE. Finns förståelse, då det är en skön låt och mer seriöst än svamp-låtarna. ;)
 
 
Sedan var det dags för V.I.P.
 
Jag som inte sett V.I.P live tidigare, eller ens knappt lyssnat på honom, är jättenöjd med hans spelning. (Förutom att vi inte fick ta bilder medans han uppträdde.) Men men...
V.I.P har verkligen en riktigt bra röst. Härlig stil i både musik och scenkänsla. Han hade tillochmed som HITT fått tag i en "fusklapp" med några rader på svenska. Så sött och höra en japan som försöker sig på svenska. ^^
Jag är  glad att jag såg V.I.P. Nu har jag ävn ny skiva att lyssna på. ;) Värsta coola killen!
 
För er som inte hör något från V.I.P kan kolla på musikvideon han gjorde förra året med hjälp av Endigo.
 
 
 
Tack för ikväll killar!
Även tack till alla söta vänner man har och mötte! <3