NANDA?! - Notice Me, SENPAI!!

God morgon.
 
Jahapp... igår kväll såsläppte NANDA?! sin nya musikvideo.
 
Jag har inte så mycket att säga om låten. Jag har svårt för låtar jag tycker passar in at disco places.
(Och det beror på i sin tur att när jag var liten och var på många "Ryttarfester" så blev jag alltid dissad när discot började...Jag är  en som skäms över min existens och på dansgolvet syns man, så  när jag inte ville dansa till popiga och stötiga låtar så kunde jag lika bra gå  hem, för ingen ville umgås med mig bredvid dansgolvet. Och den vanan sitter kvar än idag.)
 
Texten är okey. Det är just själva musikens tempo och själva stilen som ger mig dåliga minnen. Så..ja, jag tror inte jag kommer lyssna mycket på den tyvärr. (Som sagt: minnen om att vara ensam och hatad av "vänner" på discon.) Men för er som gillar popiga och svengiga låtar som kan få en på topphumör och vilja dansa med dina vänner: THIS SONG IS FOR YOU! <3
 
Musikvideon är bra gjord. Det är kul å se så  mycket människor i olika stilar. Visual kei, Lolita, Cosplay, Goth, mm... De har gjort ett fint samarbete med våra talangfulla artister Endigo och Kitcha. Härligt å se artister som tar med sig glada människor och skapar lite "happy galenskap". Det vill man se mer av!
 
Lycka till NANDA?! på er resa! Även om ni båda tillhör  andra band, så r detta bra grejer!