Jag är delad när det gäller Lady Gaga

Tjenare....
Jag har hört en massa snack om Lady Gaga på sista tiden.
 
Så...ni som är Lady Gaga fans, sorry...men jag avskyr henne verkligen. Eller det är inte själva Gaga jag avskyr, om ni fattar vad jag menar. (?) Jag menar det att den här kvinnan verkar ha intresset åt rätt håll, hon är söt, sjunger helt okej och är lite udda på scenen. MEN det är DÄR vi har problemet. Jag avskyr LADY Gaga på två punkter.
 
1. Det finns inte en enda låt jag verkligen gillar av henne. (POKER FACE är den enda jag kan refrängen på. Och det är bara för att den har spelats sönder radion i stallet och hemma 24/7!)
2. Hon är FÖR udda på scen/i sina musikvideos. Hon borde kalla sig för Lady Freaky eller nåt sånt.
 
Jag tänkte kolla igen lite vad hon har gjort då, eftersom jag inte är något fans så måste jag ju uppdatera mig lite. Och OMG vad jag ångrar det.
Det finns klipp och bilder där man verkligen kan se antingen det stiliga och mystiska i "konsten" hon gör i sina musikvideos. (Ta till exempel de vita figurerna i "Bad Romance". De är konstiga, men de har en klang av mystik och konst som jag gillar att se.) Sen har hon stunder som Gaga är så in i bängen snygg! Hon kan vara het, söt, sexig och bara allmänt normal, vilket gör att det är fantastiskt att se henne dansa och sjunga. Men sen har vi ju de där stunderna/scenerna jag bara inte klarar av... *morr*
Dom gånger hon ska se ut som ett freaky konstverk som ser ut att gå sönder vilket ögonblick som helst. Vi som tog Bad Romance som exempel, let's do it again! Öppningen av musikvideon: Jag fullkomligen avskyr hennes fyrkantiga glasögon eller vad fan det nu är!
 
 
Hon har ju någon liknande i POKER FACE i några sekunder. Så fula! Och kläderna, naglarna... alltså jag blir bara ledsen att se henne i det där. Sen helt plötslugt står hon svartklädd framför en spegel...så sjukt stilig hon är där! *dör lite av avundsjuka*
 
Sen kommer de där silver kedjorna fram och "diamanter", den fula överarbetade klänningen som matchar skorna... hon gör ju INGET i den klänningen förut att gå några meter och sitta! Gelt onödigt projekt! Sen den där isbjörnspälsen (hoppas vid gudarna att inte hela var äkta päls) och den missbildade röda "korsetten" eller det nu är hon dansar i. Alltså... jag brukar gilla variation på kläder i musikvideos,  men det här... seriöst... Jag finner inte ord till det! Som avslutningen i videon: Kunde hon inte haft NÅGOT SNYGGARE än den där röda saker som bara ser tråkig ut? Som klänningen hon inte gjorde något i alls?
Kunde inte kostymörerna lagt ner MINDRE tid på DEN, och lagt lite MER TID på det röda skräpet? Snälla! Liter glitter, en kjol, en hals... vad som helst! *gråta*
För liksom... Lady Gaga är en inspiration för så många människor i världen. Och varken hon eller dom hon jobbar med kan få det att se ut som att de har balans?! För som jag säger; hon sjunger helt okey, men hennes texter är tråkiga. Musiken är antingen perfekt eller lika lam som texterna. Och hennes kläder då: ena stunden UNDERBAR! Nästa sekund..OMG THAT DRESS SHALL BURN IN HELL IF YOU ASKING ME!
 
Nu kanske folk undrar: Sachiyo, är det någon video där du inte gnäller på hennes stil?
Nej, faktiskt. Jag tycker inte om ALLT i någon av Lady Gagas musikvideos. Men den video där jag gillar allt, (utom 2 saker), är just POKER FACE. Om man bytte ut eller la till något på den fula, blåa baddräkten så skulle jag nog acceptera den mer. (För att vara på säkra sidan...byt ut den helt.)
Och sen har vi ju de där avskyvärda glasögonen. *suck* Vem fan kom på dom? Gagas fina ansikte kunde ha fått något bättre. För erkänn, hon är STÖRT SUPER SNYGG i vitt hår, svart make up och klädd i grått och silver. Jag älskar hennes utseende i POKER FACE! Tycker det är synd att jag inte gillar låten bättre... då hade man orkat se videon några fler gånger än två.
(Stämmer, jag har sett videon 2 ggr sen den kom ut 2008.)
 
Jag hoppas verkligen att Gaga en dag sjunger en låt som är i balans. Balans med text, musik och kläder. För den dagen hon gör det kommer jag förmodligen sitta klistrad framför datorn och se på just den musikvideon om och om igen...
 
Fram tills dess: KOMMER ALDRIG GÅ PÅ NÅGON AV HENNES KONSERTER! Ska jag dit får ni slå ner mig, söva mig, släpa dit mig och binda fast mig. Men jag kommer aldrig fatta vad det är för ont jag har gjort mina vänner om dom skulle tvinga med mig på sånt. Känner mig älskad som slipper det. *big smile* ;)
 
Sachiyo out!