Jag vann biljetter till Overworld + Blowsight!

Jag blev...chockad, den dagen jag fick meddelande om att jag hade vunnit biljetterna. Kändes sumt när jag skrivit ett blogg inlägg och försökt peppa folk till att delta...och så får jag dom själv!
Självklart vart jag jätteglad!
 
Fick med mig min vän Danja som tog massa fina bilder. Så om ni vill, spana in bilderna när hon väl får upp dem på sin facebook.
https://www.facebook.com/veronica.kristoffersson/photos
 
(Själv har jag bara min mobil att ta bilder med, så det är inget vidare från min sida.) haha...
 
Och jag måste säga: Jag har haft en tuff vecka med många jobbiga tankar om mig själv och livet... Och jag kunde känna att den sidan av mig höll på att klättra fram och förstöra min kväll. Så fort jag var ensam började jag tänka på folk som lever lyckliga med sina partners, som lyckas med det dom vill, mm...
Men tack vare Overworlds framträdande så känns det så mycket bättre. Jag kunde se dem...och le. (Le är inget jag gör ofta.) Men det kändes så bra! Att se detta härliga gäng spela och verkligen visa sina framgångar och sen höra lite om deras planer... (Nya fans, ny skiva på g....)
Det är så skönt med folk som man vet kan/kommer att lyckas.
 
Är det då inte konstigt att jag ler? I timmar innan hade jag bara tänkt på hur bra alla lyckas, och det trycker ner mig. Men det gör  det bara för  att jag ser mig själv som komplett värdelös. (Pappa och "vänner" har lärt mig att så är läget.) Men när jag ser Overworlds teamwork och gnista på scenen blir jag bara glad för  deras skull.
Fortsätt och behåll gnistan som tänder glöden!
 
Jag och Danja stannade kvar och lyssnade även lite på Blowsight. Det var inte riktigt min typ utav musik, men det fanns dom låtar som var riktigt nice. (Ska klart fortsätta lyssna på dem lite då och då. Känns så värt det.)
Dessvärre hade jag varit igång och jobbat sen kl 5 på morgonen...så vid 00:30 klarade jag inte mer. Vi fick tacka för oss, jag körde hem Danja och på vägen hem stannade jag hos min...kille, (?) (Vi dejtar bara, så vi är inte partners), och sov två timmar. Kände bara att jag inte skulle klara 40 minuter till i trafiken, var så sjukt trött efter att ha varit igång i 22 timmar.
Klockan fem lämnade jag en skön säng med sällskap  och körde hem för att börja jobba igen.
 
Den som säger att jag inte får vara trött idag kan slänga sig i ån!
 
Tusen, tusen tack allihopa för en grym kväll! Hade inte klarat hela natten utan er och alla kramar!  <3