UREDAI på FairyCon i Kalmar

Morrn!
Ja jag misslyckades med att lägga upp 4 inlägg igår...så jag skriver nu på min rast innan jobbet mellan 09.00-22.00 börjar.
 
Så, FairyCon...UREDAI...
 
Först och främst: Tack för ett mysigt konvent, trevligt bemötande och all hjälp man behövde! Ni som jobbar på FairyCon gör så gott ni kan och försöker verkligen finnas till hands. Ni gör ett strålande jobb! Jag hoppas att FairyCon kommer att bli mer populärt och dra fler konventare framtida år. Ni förtjänar många besökare.
 
UREDAI
Spelningen hölls den 1 april på FairyCon, Kamlar. 
 
Förra årets spelning tycker jag personligen var bättre. Men det beror nog mest på att det var lite förvirring på scen när vissa låtar inte gick igång när de skulle. (För de som inte vet så söker bandet efter en trummis!) Sen var det många som stod helt stilla på högra sidan (från publikens håll) och jag blev nästan sne på dem som stod intill väggen bara...Men efterråt fick vi veta varför.
Ett flertal hemliga besökare som ville överraska vissa i bandet. Så härligt å se så många glada ansikten!
 
Men som sagt spelningen var bra, låtarna är något jag vill ha å lyssna på äveen på min fritid, inte bara en gång om året så att säga. haha... Ni som missade UREDAI i år, TRÅKIGT FÖR ER!
 
Men förhoppningsvis får vi se dem snart igen. Hoppas jag verkligen! De här killarna har talanger och ett bra samarbete både på och bakom scenen. Det är kul å se och borde ses av fler än de som har orkat palla sig till Kalmar 2 år i rad. (*blink blink*)
 
Här har ni två bilder som jag fick under spelningen. (Inte bästa kameran, men klart bättre än min mobils bilder.)
 
 
 
Lycka till killar! Hoppas att ni får tag i en tummis och kommer ut mer.
Ni förtjänare att lyckas!